Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Politie wil Richie Sambora achter de tralies

Shownieuws

De politie wil dat Richie Sambora de cel indraait wegens rijden onder invloed en het in gevaar brengen van een kind. Er zaten twee kinderen in de auto.

De politie van Laguna Beach wil dat Richie Sambora achter de tralies verdwijnt. De agenten hebben de openbaar aanklager aangeraden de gitarist van Bon Jovi te vervolgen wegens rijden onder invloed en het in gevaar brengen van een kind, zo vertelt een bron tegen het Amerikaanse tijdschrift People.

De 48-jarige Sambora werd vorige maand in Laguna Beach gearresteerd nadat hij met zijn zwarte Hummer over de weg slingerde. Zijn 10-jarige dochter Ava, die hij kreeg met zijn ex-vrouw Heather Locklear, zat samen met een eveneens minderjarig nichtje en partner Jenn Mallini bij hem in de auto in de auto.

De zaak ligt bij de openbaar aanklager, die nog geen besluit tot vervolging heeft genomen. "We baseren ons uiteindelijke besluit op het aanwezige bewijs", zei een woordvoerder tegen People. Een door het blad geciteerde deskundige stelt dat Sambora een aardige kans maakt de cel in te gaan als hij wordt vervolgd voor de door de politie geadviseerde strafbare feiten.

Sambora komt op 7 mei voor de rechter.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen