Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Sekstape Marilyn Monroe opgedoken'

Shownieuws

Van Marilyn Monroe is een sekstape opgedoken. Dat meldt de New York Post. De film werd voor bijna 950.000 euro verkocht aan een nog zakenman, zegt de verkoper.

Van Hollywoodlegende Marilyn Monroe is een sekstape opgedoken. Dat meldt de New York Post. Op de vijftien minuten durende 16mm-film zou de blonde seksbom te zien zijn terwijl ze een onbekende man oraal bevredigt. De film werd onlangs in New York voor bijna 950 duizend euro verkocht aan een nog onbekende zakenman, zegt de verkoper ervan, Keya Morgan, in de krant.

De film werd in de jaren zestig door een informant onder de aandacht van de toenmalige FBI-directeur J. Edgar Hoover gebracht. Hoover liet twee weken lang twee agenten onderzoeken of de man, wiens gezicht niet herkenbaar in beeld is, John F. Kennedy of diens broer Robert F. Kennedy is. Volgens Morgan staat dit in vrijgegeven stukken over gesprekken van FBI-agenten over de kwestie.

De film werd door de FBI in beslag genomen, maar pas nadat de informant en originele eigenaar van de film er een kopie van had laten maken. Deze kopie werd vervolgens door de zoon van de informant doorgespeeld aan Morgan, een bekende handelaar in memorabilia. "Je ziet meteen dat het om Marilyn Monroe gaat, de vrouw in kwestie heeft de bekende moedervlek", zegt Morgan.

De verzamelaar zei ook dat de zakenman die de film van hem kocht niet van plan is de beelden vrij te geven. "Hij verzekerde mij dat de film achter slot en grendel gaat. Hij zei: 'Ik ga geen Paris Hilton van haar maken. Ik ga de film uit diep respect voor haar niet verkopen'."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen