Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sugar Lee Hooper uitgezongen

Shownieuws

Sugar Lee Hooper heeft een punt gezet achter haar carrière. De zangeres stopt per direct, omdat ze 'fysiek en mentaal helemaal op is', meldt haar manager.

Sugar Lee Hooper heeft definitief een punt gezet achter haar carrière. De zangeres stopt per direct, omdat ze 'fysiek en mentaal helemaal op is'. "Het lijkt voor de buitenwereld misschien plotseling, maar ze is al jaren slecht ter been", stelt haar manager Leo Lukassen. Alle nog op stapel staande concerten zijn afgelast.

De 60-jarige artieste, die eigenlijk Marja van der Toorn heet, werd begin deze maand geopereerd aan een gezwel op haar heup. Haar beslissing om te stoppen heeft niets te maken met de ingreep. "Er is nog niet bekend of de tumor goed- of kwaadaardig is", zegt Lukassen. "Ze is lichamelijk gewoon op, echt op. Dat heeft haar doen besluiten om haar tule jurk aan de wilgen te hangen."

Van der Toorn staat bekend om haar volslanke figuur en haar kaalgeschoren hoofd. De zangeres staat sinds de vroege jaren negentig op het podium. Ze bracht singles uit als 'De wandelclub' en 'Hooperdepoep'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen