Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Vantage point' verslaat 'Zomerhitte' in box office

Shownieuws

'Vantage point' staat deze week boven aan de Nederlandse box office. In zijn openingsweekeinde verdreef de actiethriller 'Zomerhitte' van de eerste plaats.

'Vantage point' staat deze week boven aan de Nederlandse box office, de lijst films met de hoogste omzet. In zijn openingsweekeinde verdreef de actiethriller, die gaat over een moordaanslag op de Amerikaanse president, 'Zomerhitte' van de eerste plaats. De film met Dennis Quaid, Matthew Fox en Forest Whitaker bracht bijna 250 duizend euro op.

De rest van de filmlijst blijft vrijwel onveranderd. Na 'Zomerhitte' wordt de derde plaats ingenomen door '10.000 B.C.', terwijl 'The bucket list' en de horrorfilm 'The eye' vierde en vijfde staan.

De Amerikaanse box office wordt aangevoerd door 'Prom night'. De horrorfilm, die zich op een jong publiek richt, haalde afgelopen weekeinde ruim veertien miljoen euro binnen. Het slasherspektakel draait om een Amerikaans eindexamenfeest dat wordt bezocht door een moordenaar die een bloedbad aanricht. Op de tweede plaats staat 'Street kings', een actiefilm met Keanu Reeves in de hoofdrol.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen