Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britse tv-presentator dood gevonden

Shownieuws

Het vermiste lichaam van Mark Speight is zondag ontdekt op het Londense Paddington station. De televisiepresentator werd sinds vorige week vermist.

De Britse televisiepresentator Mark Speight is zondag dood aangetroffen op het Londense station Paddington. Familieleden zijn opgeroepen om zijn lichaam formeel te identificeren. Dat meldt BBC News. De presentator werd sinds vorige week vermist.

De Britse krant The Sun speculeert dat hij zich heeft verhangen, iets dat anonieme politiebronnen tegenover de krant hebben bevestigd. De reden van zijn zelfmoord is waarschijnlijk de dood van zijn verloofde Natasha Collins. Haar lichaam werd op 3 januari in hun Londense appartement ontdekt in een heet bad. Ze had zware brandwonden en was overleden na een mix van alcohol, slaappillen en cocaïne tot zich te hebben genomen.

Speight werd aanvankelijk opgepakt op verdenking van moord en het verstrekken van drugs. Hij werd echter vrijgelaten toen de resultaten van een toxicologisch onderzoek bekend werden. Daarop verviel ook de aanklacht tegen hem.

De 42-jarige presentator was een favoriet onder kinderen. Hij presenteerde onder meer de programma's Beat the cyborgs, Smarteenies en History busters, voor de zender Discovery Kids. Ook nam hij in Engeland deel aan het programma Celebrity wrestling.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen