Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zanger Danny Vera treedt op bij benzinestations

Shownieuws

Zanger Danny Vera geeft met zijn band volgende week maandag twintig optredens bij alle benzinestations langs de A58. "We starten om acht uur 's ochtends".

De Zeeuwse zanger Danny Vera en zijn band geven volgende week maandag twintig optredens bij de benzinestations langs de A58. "Mijn nieuwe single heet 'A58' en mijn vriendin bedacht deze ludieke actie", legt hij uit. "We starten om acht uur 's ochtends en als het meezit zijn we om vier uur 's middags klaar."

De toer om zijn single te promoten is volgens de 30-jarige zanger geen uitgekookt marketingplan. "Het is een spontane actie. De mensen van de benzinestations weten van niets", vertelt hij. "Ik speel samen met mijn bassist, drummer en gitarist de nieuwe single, we delen wat singles uit en hebben dan krap een halfuur om naar het volgende benzinestation te komen."

Radio-dj's Giel Beelen en Daniël Dekker zullen live verslag doen van de toer op respectievelijk Radio 3FM en Radio 2. Ook reist een cameraploeg mee, zodat de optredens een dag later te zien zijn op onder meer YouTube.

De single 'A58' staat op Vera's laatste cd 'Ordinary man', die vorig jaar uitkwam. Voor de cd werkte Vera samen met Tren van Enckevort, van de band Rowwen Hèze, en trompettist Hans Dagelet. Het nummer '1000 miles' werd vorig jaar gebruikt voor de soundtrack van de bioscoopfilm 'Kapitein Rob en het geheim van professor Lupardi'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen