Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chantal Janzen meest sexy vrouw van Nederland

Shownieuws

Chantal Janzen is de meest sexy vrouw van Nederland. Dat is dinsdagavond bekendgemaakt door het mannenblad FHM, dat zijn lezers had gevraagd naar hun favoriet.

Chantal Janzen is de meest sexy vrouw van Nederland. Dat is dinsdagavond bekendgemaakt door het mannenblad FHM, dat zijn lezers had gevraagd naar hun favoriet. De 29-jarige blondine liet concurrentes als Nicolette van Dam en EliZe achter zich.

De uitreiking van de FHM Award in het Amsterdamse Hotel Arena werd gepresenteerd door Yolanthe Cabau van Kasbergen, die al drie jaar achter elkaar in de prijzen viel tijdens de verkiezing van meest sexy vrouw. "Ik ben drie jaar geleden tot mooiste nieuwkomer gekozen en de twee jaar daarop tot meest sexy vrouw", vertelde de donkerharige vriendin van Jan Smit dinsdag in Shownieuws. "Ik vond het een beetje flauw worden, dus ik heb mezelf buitenspel gezet. De prijs is dit jaar voor iemand anders."

FHM organiseerde de verkiezing voor de achtste keer. Naast Yolanthe gingen ook ooit Georgina Verbaan, Katja Schuurman, Sylvie van der Vaart, Bridget Maasland en Ellemieke Vermolen er met de eer vandoor.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen