Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mogelijk partydrug voor broertje Mariska Bauer (7)

Shownieuws

Het 7-jarige halfbroertje van Mariska Bauer is een dag voor het huwelijk van zijn halfzus naar een ziekenhuis gebracht. De jongen had een partydrug gekregen.

Het 7-jarige halfbroertje van Mariska Bauer is een dag voor het huwelijk van Frans en Mariska met gillende sirenes naar een ziekenhuis overgebracht. Roy van Rossenberg zou via een drankje een partydrug toegediend hebben gekregen. Dat vertelde zijn moeder Angela van Rossenberg dinsdag in RTL Boulevard.

Familieleden van Mariska logeerden donderdagnacht in een hotel in Zevenbergen, zodat ze op tijd bij het huwelijk van Frank en Mariska aanwezig konden zijn. "Roy had een sinas gehaald bij de bar van het hotel en toen hij naar het toilet ging, heeft het flesje onbeheerd op de bar gestaan", herinnert moeder Angela zich. "Even later moest hij huilen en zei hij dat hij niet lekker in zijn hoofd was."

Op de hotelkamer begon het blonde jongetje te hallucineren. Hij kreeg moeite met ademhalen en bleef zeggen dat hij 'raar in zijn hoofd' was. Tijdens de rit naar het ziekenhuis in Breda, liet het ambulancepersoneel al weten dat er in het bloed van het jongetje sporen van een partydrug leken te zitten.

Roy was de volgende dag voldoende hersteld om het huwelijk van zijn halfzus bij te wonen, maar de hele dag bleef een traumahelikopter paraat. De politie onderzoekt hoe de drug in het drankje is terechtgekomen. De eigenaar van het hotel zegt het flesje zelf te hebben opengemaakt. Op het bewuste moment was er volgens hem vrijwel niemand aanwezig in het restaurant.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen