Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Racoon maakt videoclip met regisseur Erik de Bruyn

Shownieuws

Erik de Bruyn heeft de nieuwe videoclip van de Zeeuwse band Racoon geregisseerd. De clip van de single 'Clean again' speelt zich af op een ruimteschip.

Erik de Bruyn heeft de nieuwe videoclip van de Zeeuwse band Racoon geregisseerd. De clip van de single 'Clean again', die binnenkort uitkomt, speelt zich af op een ruimteschip waarop een meisje ronddoolt. "Op een bepaald moment wordt ze door haar eigen geweten achtervolgd en moet ze dat geweten bevechten", vertelt de regisseur.

De Bruyn werd 'direct gepakt' door de tweede single van het album 'Before you leave'. "De inzet is helder, open en semi-akoestisch, maar het nummer heeft qua productie en sound iets heel moderns." De clip werd gemaakt naar het voorbeeld van 'Sin city', waarbij livebeelden in animatie werden verwerkt.

Erik de Bruyn werd bekend als regisseur van de films 'Wilde mossels' en 'Nadine'. Vorige maand maakte hij bekend dat hij werkt aan een film over een schrijfster van liefdesromans die te maken krijgt met een writer's block. De romantische komedie draagt vooralsnog de naam 'Aggie'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen