Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Illusionist Roy geopereerd na tijgerbeet

Shownieuws

Roy Horn, van het Duitse illusionistenduo Siegfried en Roy, heeft een operatie ondergaan. Die moet zijn pijn verzachten na een tijgerbeet in 2003.

Roy Horn, van het Duitse illusionistenduo Siegfried en Roy, heeft maandag een kraakbeentransplantatie ondergaan aan zijn knie. De ingreep moet de pijn aan zijn been verzachten sinds hij is aangevallen door een witte tijger. Dat meldt het Duitse boulevardblad Bild dinsdag.

De magiër liet zich vanuit zijn woonplaats Las Vegas vervoeren naar het Oostenrijkse Graz om zich daar door specialisten te laten behandelen. De operatie duurde twee uur en moet ervoor zorgen dat de ster meer bewegingsvrijheid krijgt.

De 63-jarige Roy raakte ernstig gewond toen hij eind 2003 door de witte tijger Montecore in zijn nek werd gebeten tijdens een show van het illusionistenduo in een hotel in Las Vegas. Roy had lange tijd nodig om te revalideren. Later verklaarden de twee dat Roy tijdens de show was geveld door een beroerte. Montecore zou slechts hebben geprobeerd hem naar een veilig plekje te slepen.

Begin volgend jaar maken Siegfried en Roy een eenmalige comeback op een benefietfeestje in de Amerikaanse gokstad. Het is de eerste keer dat het duo zich weer op het podium waagt sinds het ongeluk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen