Kies je favoriete radiostation

Dossiers

TMF-'veelpleger' blijft koel onder kritiek politie

Shownieuws

Volgens Sascha Visser probeert de politie een 'slaatje te slaan' uit zijn aanhoudingen. "Ze willen gewoon laten zien dat ze zich niet laten pakken", zegt hij.

Volgens Sascha Visser probeert de politie een 'slaatje te slaan' uit zijn recente aanhoudingen. "Ze willen gewoon laten zien dat ze zich niet laten pakken", vertelt de TMF-veejay aan Novum Nieuws. Visser werd in een week tijd twee keer op de bon geslingerd na 's nachts een vakantiepark en een pretpark te zijn binnengedrongen.

Volgens de 19-jarige presentator is alle commotie rond zijn nieuwe show, die nog enkele weken te zien is, overtrokken. "We doen helemaal niets, we maken niets stuk." Het voorstel van de politie in Flevoland om dergelijke stunts van tevoren aan te kondigen, slaat hij dan ook in de wind. "Ik wil ons niet vergelijken met criminelen, maar die bellen ook niet eerst de politie."

Visser benadrukt dat het niet zijn bedoeling is om voortdurend opgepakt te worden. "We proberen elke middag de locatie te bezoeken om te kijken waar bewakingscamera's hangen en waar bewakers rondlopen", legt hij uit. Toen Visser zondagmiddag zijn verkennende ronde maakte door de Efteling, ging bij de beveiligers van het familiepark een belletje rinkelen.

De presentator gelooft niet dat hij het jonge kijkerspubliek van TMF op ideeën brengt. "We denken dat het leuk is om naar te kijken, maar niet om zelf te doen. Wat is er 's nachts te beleven in de Efteling?"

[Novum]

Gerelateerde Artikelen