Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Aart Staartjes speelt zwerver

Shownieuws

Aart Staartjes krijgt de rol van zwerver in 'Radeloos', de verfilming van het gelijknamige Carry Slee-boek. Ook Renée Soutendijk en Victor Löw spelen mee.

Aart Staartjes gaat een zwerver spelen in 'Radeloos', de verfilming van het gelijknamige boek van Carry Slee. Ook de acteurs Hugo Haenen en Kees Hulst hebben een rol bemachtigd in de jeugdfilm, zo werd dinsdag bekendgemaakt.

Eerder al werd duidelijk dat Renée Soutendijk, Monic Hendrickx en Victor Löw te zien zijn. De rest van de cast bestaat uit jonge acteurs zoals Marloes van der Wel en Marius Gottlieb. De regie van de productie ligt in handen van Dave Schram, die eerder 'Timboektoe' regisseerde.

Slee bereikt sinds 1993 een groot publiek met haar jeugdboeken, waarvan er bijna vier miljoen werden verkocht. 'Spijt!', 'Afblijven' en 'Radeloos' waren bestsellers onder de jeugd. Eerder werden de boeken 'Afblijven' en 'Timboektoe', eveneens van Slee, verfilmd.

'Radeloos' draait om Yara, die heel graag model wil worden. Haar moeder, gespeeld door Soutendijk, vindt dat haar dochter daarvoor moet afvallen. Hendrickx en Löw spelen de ouders van Paco, de jongen op wie Yara verliefd is.

'Radeloos' is vanaf 2 oktober op het witte doek te bewonderen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen