Kies je favoriete radiostation

Dossiers

TMF laat show Sascha Visser ongemoeid

Shownieuws

Hoewel de politie klaagt over de strapatsen van Sascha Visser, maakt TMF zich niet druk. "We hebben niet de intentie om iets aan het programma te veranderen".

Hoewel de politie steen en been klaagt over de illegale strapatsen van TMF-vj Sascha Visser, maakt de muziekzender zich niet druk. "We hebben niet de intentie om iets aan het programma te veranderen", stelt een woordvoerder van TMF, dat de ochtendshow Wakker Worden met Sascha dagelijks uitzendt.

Visser werd vorige week aangehouden toen hij zich 's nachts ophield in het zwembad van een vakantiepark in Zeewolde. Zondagnacht werd hij staande gehouden in de Efteling, nadat hij over de muur van het familiepark was gekropen. De politiekorpsen van Flevoland en Midden en West Brabant veroordeelden de stunts publiekelijk.

Volgens TMF is het niet de bedoeling om de politie tot last te zijn. "Maar het ligt aan het programmaformat. Daarin kunnen zulke dingen voorkomen", stelt de woordvoerder. "Mocht er schade worden aangericht, dan vergoeden we die."

De politie van Flevoland maant programmamakers om dergelijke stunts van te voren aan te kondigen. "Voor opnamen van speelfilms worden ook vergunningen aangevraagd", zei een politiewoordvoerder vorige week. Of TMF aan dat verzoek gehoor zal geven, is nog onduidelijk. "We zijn daarover in beraad."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen