Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rechter ontbindt huwelijk McCartney

Shownieuws

Paul McCartney kan definitief een punt zetten achter zijn huwelijk met Heather Mills. Een rechter verklaarde het huwelijk maandag na een lang proces nietig.

(Novum/AP) - Paul McCartney kan definitief een punt zetten achter zijn huwelijk met Heather Mills. Een langslepend proces is ten einde nu een rechter het huwelijk maandag nietig verklaarde. De 65-jarige ex-Beatle en de 40-jarige Mills waren beiden niet bij de uitspraak aanwezig.

In de rechtszaal werd besloten het huwelijk te beëindigen, op grond van het feit dat de twee al twee jaar gescheiden leven. Voor Mills betekent de uitspraak dat ze de 31 miljoen euro die eerder in een schikking met McCartney is overeengekomen, kan innen.

Het bedrag van de schikking werd in maart vastgesteld. Een rechter besloot dat Mills recht heeft op het achtcijferige bedrag. Onderdeel van dat vonnis was een jaarlijks bedrag van 45 duizend euro voor Beatrice, de 4-jarige dochter van de twee.

Het paar trouwde in 2002, vier jaar nadat McCartneys eerste vrouw Linda aan borstkanker overleed. McCartney heeft uit zijn eerste huwelijk drie kinderen: James, Mary en Stella.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen