Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Sex and the city'-film in première

Shownieuws

De filmversie van de televisieserie Sex and the city is in wereldpremière gegaan. De sterren werden maandag door honderden lyrische fans in Londen ontvangen.

'Sex and the city'-sterren Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis en Cynthia Nixon werden maandagavond op de wereldpremière van de filmversie van 'hun' serie opgewacht door honderden lyrische fans in Londen. "Dit is een wonderbaarlijke en onvergetelijke avond voor ons allemaal", stelde de 43-jarige Parker tegenover de BBC.

Hoewel de film zich afspeelt in New York, kreeg Londen de eer om het stijlvol aangeklede evenement te herbergen. Parker verklaarde dat de 'bazen' dit beslist hadden. "Maar het is een fantastische manier om het avontuur af te trappen", vertelde de actrice, die verscheen in een groen tulenjurkje ontworpen door Alexander McQueen. Een excentriek hoedje maakte het geheel af.

Ook de andere sterren verschenen modieus op de rode loper. Nixon droeg een zwarte jurk met een diep decolleté. Cattrall en Davis gingen beide in sexy rood gehuld.

The Times loopt niet weg met de film. De recensent van de Britse krant vond het irritant dat een 'verteller' na iedere scène de betekenis van de scène uit de doeken doet. Bovendien voelt de film volgens de criticus aan als een diner waaraan geen einde komt. "De gangen zijn lekker, maar na een tijdje kun je echt niets meer op."

Sex and the City was een Amerikaanse televisieserie over de belevenissen van vier vriendinnen in hartje Manhattan. De hitserie werd tussen 1998 en 2004 uitgezonden door de Amerikaanse abonneezender HBO. De hoofdrolspelers groeiden vanwege hun designerkleding uit tot ware stijliconen.

In Nederland moeten fans nog even wachten, want vanaf 12 juni draait 'Sex and the city' pas in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen