Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Edsilia Rombley stuurt Hind geluks-sms

Shownieuws

Edsilia Rombley heeft Hind succes gewenst met haar avontuur op het Eurovisie Songfestival. "Edsilia stuurde me een sms'je om me succes te wensen. Heel lief!"

Edsilia Rombley heeft Hind Laroussi succes gewenst met haar avontuur op het Eurovisie Songfestival. Dat vertelt de jonge zangeres, die sinds twee dagen in Belgrado is, aan Novum Nieuws. "Ze stuurde me een sms'je om me succes te wensen. Heel lief!" Rombley kwam vorig jaar uit voor Nederland, maar wist niet door de voorronde te komen.

Ruim een halfjaar geleden werd Hind door de NOS benaderd of ze mee wilde doen aan het Songfestival. De 23-jarige zangeres mocht zelf bepalen welk liedje ze wilde zingen. Het werd 'Your heart belongs to me', waarmee ze volgende week dinsdag in de eerste voorronde staat.

Hind is in Servië niet slechts druk met haar eigen liedje. De zangeres probeert zich ook te verdiepen in de cultuur van het gastland. Een Servische tolk helpt haar daarbij. "Die vertelt ons alles over het land en als we woordjes willen leren, moeten we bij haar zijn. Maar vraag me nog niks, want zover ben ik nog niet", lacht ze. "Ze is in ieder geval met ons mee om bij de persconferenties alles te vertalen."

Hind kijkt uit naar de repetities, de 'dress rehearsal' en het optreden van volgende week. "Zo'n soundcheck is al leuk, want het is toch de eerste keer dat je het podium oploopt en het voor het echt gaat doen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen