Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate Hudson en Owen Wilson ontkennen trouwplannen

Shownieuws

Kate Hudson en Owen Wilson gaan voorlopig nog niet trouwen. Dat zeiden woordvoerders van het acteurskoppel.

Kate Hudson en Owen Wilson gaan voorlopig nog niet trouwen. Dat zeiden woordvoerders van het acteurskoppel tegen het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. Hiermee ontkennen zij berichten die afgelopen weekeinde in Britse media verschenen nadat Hudson werd gefotografeerd met een diamanten ring om haar vinger.

Het gaat volgens de woordvoerder van Hudson niet om een verlovingsring. "Ze maakt een film genaamd 'Bride wars', vandaar de ring."

De 29-jarige Hudson is in Boston bezig met de opnamen van de film, die gaat over twee vriendinnen die elkaars rivalen worden als ze hun bruiloft per ongeluk op dezelfde dag plannen. Naast Hudson spelen ook Anne Hathaway en Candice Bergen in de film.

Hudson en Wilson waren een halfjaar samen toen ze een jaar geleden uit elkaar gingen. Na een onstuimige periode, waarin Wilson een zelfmoordpoging deed, lijken de twee elkaar weer gevonden te hebben. "Owen is zo'n lief persoon en hij is me zeer dierbaar", zei Hudson in januari in het tijdschrift Vogue. "Ik wens hem fantastische dingen toe."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen