Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Scheldende Madonna zorgt voor klachten

Shownieuws

Madonna heeft zich de woede op de hals gehaald van luisteraars en kijkers van de BBC. Tijdens een concert in Kent riep ze twee keer het woord 'fuck'.

Madonna heeft zich de woede op de hals gehaald van luisteraars en kijkers van de BBC, nadat ze tijdens een concert in Engeland twee keer het woord 'fuck' riep. De omroep heeft bevestigd dat na het optreden een onbekend aantal klachten binnenkwam.

De Queen of Pop, die momenteel een hit heeft met het nummer '4 minutes', trad zaterdag op in Kent. Het concert was live te volgen op radio en televisie en de BBC had van tevoren gewaarschuwd dat het taalgebruik als grof kon worden beschouwd.

BBC-dj Zane Lowe probeerde na afloop de boel alvast te kalmeren. "Een ongelooflijk optreden ... alhoewel, een klein excuus aan iedereen die aanstoot nam aan de inhoud van het concert."

De 49-jarige zangeres komt op 2 september naar Nederland voor haar 'Sticky & sweet'-tour. Ze treedt op in de Amsterdam Arena, waar ze twee jaar geleden ook stond met haar 'Confessions'-concertreeks. Kaarten voor het concert gaan zaterdag in de verkoop.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen