Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marco Borsato keert terug in Gelredome

Shownieuws

Marco Borsato staat op 13, 17 en 18 oktober in het Gelredome met zijn 'Wit licht'-concertreeks. Een kaartje is ook het toegangsbewijs voor de film 'Wit licht'.

Marco Borsato staat op 13, 17 en 18 oktober in het Arnhemse Gelredome met zijn 'Wit licht'-concertreeks. Het concertticket is tevens het toegangsbewijs voor de bioscoopfilm 'Wit licht', waarin de zanger de hoofdrol speelt. De kaartverkoop voor de concerten start zaterdag 24 mei, meldt de platenmaatschappij van Borsato.

Ook de nieuwe cd van de zanger heeft de titel 'Wit licht'. Het album ligt vanaf september in de winkel en bevat de gelijknamige nieuwe single, die momenteel boven aan de Nederlandse hitlijsten prijkt.

De film 'Wit licht', die vanaf december in de bioscopen draait, gaat over een man die in Oeganda een restaurant uitbaat. Als de beste vriend van zijn zoontje wordt ontvoerd om tot kindsoldaat opgeleid te worden, besluit hij hem te redden. Naast Borsato spelen ook Thekla Reuten en Ricky Koole in de film, die in Zuid-Afrika is opgenomen.

De laatste grote optredens van de 41-jarige zanger waren ook in het Geldredome. In oktober en november 2006 gaf hij tien uitverkochte concerten in het Arnhemse voetbalstadion, voor het sindsdien jaarlijks terugkerende evenement 'Symphonica in rosso'. Er verschenen ook een goed verkochte concertregistratie op cd en dvd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen