Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Natalie Portman stapt uit 'Wuthering heights'

Shownieuws

Natalie Portman heeft haar medewerking aan 'Wuthering heights' opgezegd. De actrice zou een hoofdrol spelen in de verfilming van het boek van Emily Brontë.

Natalie Portman heeft haar medewerking aan de film 'Wuthering heights' opgezegd. De actrice zou een van de hoofdrollen spelen in de nieuwe verfilming van het gelijknamige boek van Emily Brontë. Regisseur John Maybury hoopt binnen enkele dagen een vervanger te vinden voor de rol van Cathy, zo meldt filmvakblad The Hollywood Reporter.

De opzegging komt op een zeer ongelegen moment. Het filmfestival van Cannes, waar filmproducent Ecosse Films de productie aan de man moet brengen, gaat over enkele dagen al van start.

'Wuthering heights' gaat over de liefde tussen het rijke meisje Catherine Earnshaw en de arme vondeling Heathcliff. De literaire klassieker uit 1847 is al vele malen verfilmd. Zo speelden in 1992 Juliette Binoche en Ralph Fiennes de hoofdrollen in 'Emily Brontë's Wuthering heights'.

Portman was onlangs nog te zien in het historische epos 'The other Boleyn girl'. De 26-jarige actrice maakte naam met films als 'Léon' en de drie meest recente delen van de filmreeks 'Star wars'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen