Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hind vertrokken naar Belgrado

Shownieuws

Hind Laroussi is zondag vertrokken naar Belgrado, waar ze Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival. Ze is om 11.34 opgestegen vanaf Schiphol.

Hind Laroussi is zondagochtend vertrokken naar Belgrado, waar ze Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival. De ex-Idol is om 11.34 opgestegen vanaf Schiphol. De zangeres ondervond geen last van de staking van grondpersoneel, die zondag overigens ten einde kwam. "Alles gaat volgens plan", liet een woordvoerder van de NOS eerder op de ochtend weten.

De 23-jarige zangeres heeft zaterdagavond tijdens een feestje in Amsterdam afscheid genomen van haar fans. Die lieten zondagochtend verstek gaan. "Er zijn wel mensen die haar toevallig zien en even gedag komen zeggen", weet de woordvoerder. Hind liet zich voor de gelegenheid van haar vaderlandslievende kant zien. "Ze draagt een leuk oranje truitje."

Op 20 mei moet de zangeres met het nummer 'Your heart belongs to me' haar best doen in de eerste voorronde van het zangfestijn. Twee dagen later nemen nog eens negentien landen het tegen elkaar op voor een plaats in de finale op 24 mei. De brunette zal gekleed gaan in een speciale creatie van couturier Mart Visser. "De jurk is wel echt Hind", vertelde ze zaterdag. "Maar hij past vooral erg goed bij het liedje."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen