Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jenna Bush trouwt zonder camera's

Shownieuws

Bij het huwelijk van Jenna Bush, de dochter van George W. Bush, werden de media op een afstand gehouden. De ceremonie vond plaats op de familieranch in Texas.

(Novum/AP) - Bij het huwelijk van Jenna Bush, de dochter van de Amerikaanse president George W. Bush, werden de media zaterdag op een veilige afstand gehouden. De huwelijksceremonie vond plaats op de familieranch in de Texaanse stad Crawford. Daar gaf de 26-jarige Jenna het jawoord aan haar verloofde Henry Hager.

Het huwelijk werd in de vroege avond gesloten, bij zonsondergang. Meer dan tweehonderd familieleden en vrienden waren bij de ceremonie aanwezig. Jenna's tweelingzusje Barbara was haar getuige. Op het landgoed was een grote tent opgezet, waar na de huwelijksvoltrekking een feest losbarstte. De eerste dans van het kersverse echtpaar was op het nummer 'Lovin' in my baby's eyes' van blueszanger Taj Mahal. Met haar vader danste Jenna op de klassieker 'You are so beautiful'.

Naar verwachting vertrekken Jenna en Henry naar Europa voor hun huwelijksreis, al wil het Witte Huis geen informatie vrijgeven over de bestemming. Het koppel gaat wonen in Baltimore in de staat Maryland, waar Jenna zal werken als lerares en haar 30-jarige echtgenoot in dienst treedt bij een energiebedrijf. De twee leerden elkaar in 2004 kennen, toen Henry werkte als assistent van een voormalig politiek adviseur van Bush.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen