Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hefner wil actrice Miley Cyrus (15) in Playboy

Shownieuws

Hugh Hefner zou graag zien dat de 15-jarige Miley Cyrus voor Playboy poseert. "Ze is welkom in ons magazine", vertelde de 82-jarige Hefner aan Extra.

Playboy-baas Hugh Hefner zou graag zien dat de 15-jarige actrice Miley Cyrus voor zijn mannenblad poseert zodra ze oud genoeg is. "Ze is welkom in ons magazine", vertelde de 82-jarige vrouwenliefhebber aan entertainmentprogramma Extra. "Het is een hele mooie dame."

Het aanbod van Hefner komt vlak nadat een fotoreportage van de jonge actrice in het Amerikaanse magazine Vanity Fair nogal wat stof deed opwaaien in de Verenigde Staten. Het tieneridool, dat bekend werd door haar hoofdrol in Disney-serie Hannah Montana, veroorzaakte een rel door te poseren met slechts een doek om haar lichaam.

Hefner begrijpt niets van de geschokte reacties op de kiekjes van het zangeresje. "Al die ophef illustreert hoe schizofreen Amerika is als het gaat om seksualiteit", zegt de Playboy-baas.

Cyrus is niet de eerste jonge actrice die in de smaak valt bij Hefner. Eerder werden naar verluidt al de voormalige kindsterretjes Ashley en Mary-Kate Olsen en Lindsay Lohan benaderd voor een naaktreportage in het blad. Alle drie de actrices bedankten voor de eer.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen