Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Justin Timberlake produceert The Phone voor MTV

Shownieuws

Justin Timberlake gaat voor MTV de Nederlandse realityshow The Phone produceren. Dat heeft de Amerikaanse muziekzender vrijdag bekendgemaakt.

Justin Timberlake volgt in voetsporen van Beau van Erven Dorens. De zanger en acteur gaat voor MTV de Nederlandse realityshow The Phone produceren. Dat maakte de Amerikaanse muziekzender vrijdag bekend tijdens een presentatie in New York. The Phone moet dit najaar op MTV te zien zijn.

Het Nederlandse productiebedrijf Park Lane, dat samen met de Avro het format voor The Phone ontwikkelde, won dinsdag in het Zwitserse Luzern een Gouden Roos voor het realityprogramma. Van Erven Dorens vertelde toen al dat het bedrijf in vergevorderde onderhandeling was met een Amerikaanse zender.

In The Phone worden wekelijks twee vinders van een mobiele telefoon uitgedaagd om voor een grote geldprijs een serie opdrachten te vervullen. The Phone is inmiddels te zien in uiteenlopende landen als Brazilië, Australië, Israël, Griekenland, Rusland en Montenegro. Ook Japan zou de rechten net hebben gekocht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen