Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zoon Hulk Hogan acht maanden de cel in

Shownieuws

Nick Bollea is veroordeeld tot een celstraf van acht maanden. De 17-jarige zoon van Hulk Hogan werd na de uitspraak afgevoerd naar een gevangenis in Florida.

(Novum/AP) - Nick Bollea is vrijdag door een rechter veroordeeld tot een celstraf van acht maanden wegens het veroorzaken van een auto-ongeluk waarbij zijn vriend zwaargewond raakte. De 17-jarige zoon van Hulk Hogan werd onmiddellijk na de uitspraak afgevoerd naar een gevangenis in Florida.

Naast de celstraf legde de rechter een proeftijd van vijf jaar op en werd hij veroordeeld tot vijfhonderd uur dienstverlening. Nick is zijn rijbewijs drie jaar kwijt en mag in zijn proeftijd geen alcohol drinken.

Bollea raakte in augustus betrokken bij een auto-ongeluk. Hij reed tegen een boom nadat hij de macht over het stuur verloor. Zijn medepassagier John Graziano, die geen veiligheidsriem droeg, raakte zwaargewond en zal de rest van zijn leven medische zorg nodig hebben.

Nick, die was gekleed in een grijs pak met een lichtblauw overhemd en das, verontschuldigde zich tijdens de zitting tegenover de ouders van John, die in de zaal zaten. "Ik denk iedere dag aan het ongeluk en aan John", vertelde hij volgens het Amerikaanse tijdschrift People. "Ik kan nooit genoeg zeggen hoezeer het me spijt."

De familie van de 23-jarige John, die zijn schedel brak en andere zeer zware verwondingen opliep, is een civiele zaak gestart tegen de ouders van Nick. Ze vinden dat Terry en Linda Bollea, die momenteel in scheiding liggen, aansprakelijk zijn voor de daden van hun zoon.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen