Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Wolter Kroes in de weer met babykamer

Shownieuws

Wolter Kroes en zijn vrouw Tessa zijn druk in de weer met het klaarmaken van de babykamer. Hun eerste gezamenlijke kindje wordt in begin juli verwacht.

Wolter Kroes en zijn vrouw Tessa zijn druk in de weer met het klaarmaken van de babykamer. "Tussen nu en een week moet alles klaar zijn", vertelt de volkszanger zaterdag aan Novum Nieuws.

De baby wordt in de eerste week van juli verwacht. "Het gaat heel goed met Tessa, echt super", glundert de 39-jarige Kroes die net als zijn vrouw al twee kinderen uit een eerder huwelijk heeft. "De zwangerschap verloopt voorspoedig en alle controles waren goed."

Een echo wees uit dat de nieuwbakken Kroestelg een jongetje is. Zodra de baby geboren is, neemt Wolter een paar weken vrij. "Ik hou vanaf vijf juli drie weken vakantie", vertelt de zanger. "Ik blijf dan bij Tessa en ik ga lekker voor die kleine zorgen. We zorgen dat alles weer op de rit is na de bevalling en daarna ga ik weer vol aan de bak met optredens in het land."

Kroes heeft het momenteel ontzettend druk. Vrijdag kwam zijn nieuwe album 'Echt niet normaal' uit en zijn agenda puilt uit van de optredens verspreid over het land. Kroes is zo druk, dat hij zelfs geen tijd heeft om op 1 juni zijn eenjarig huwelijk te vieren.

"Ik heb drie optredens", bekent de zanger. "We gaan 2 juni lekker weg met zijn tweetjes en dan gaan we de huwelijksnacht overdoen. O nee, dat kan niet want Tessa is hoogzwanger", schatert hij. "We gaan lekker uit eten. Tessa mag één glaasje champagne en ik neem er iets meer."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen