Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sopranos-regisseur maakt filmdebuut

Shownieuws

David Chase, de man achter de hitserie The Sopranos, gaat zijn eerste film maken. Wanneer de film verschijnt en hoe deze gaat heten, is nog niet bekend.

David Chase, de man achter de hitserie The Sopranos, gaat een film maken. De 62-jarige regisseur heeft met filmmaatschappij Paramount Pictures een deal gesloten om zijn eerste film niet alleen te regisseren, maar ook te schrijven en produceren. Dat heeft Chase gezegd tegen BBC News.

Waar de film over gaat, is nog niet bekend, maar uitgesloten is dat de familie Soprano haar opwachting maakt. Vorig jaar vertelde de regisseur nog dat hij niet uitsluit ooit een film te maken over het wel en wee van de maffiafamilie. Maar nu zegt hij dat de tijd er nog niet rijp voor is en dat zijn eerste film een 'origineel verhaal' wordt. Over de verschijningsdatum meldt hij niets.

Momenteel wordt in Nederland het laatste seizoen van The Sopranos uitgezonden. In de Verenigde Staten ontstond ophef na de laatste uitzending, waarvan de ontknoping volgens fans erg tegenviel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen