Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Barry Hay ontwerpt jurk

Shownieuws

Barry Hay gaat een jurk ontwerpen voor de winkel DressMania. De winkel wordt gerund door zijn vrouw Sandra. Het kledingstuk wordt op 12 juni gepresenteerd.

Golden Earring-frontman Barry Hay gaat een jurk ontwerpen voor de Amsterdamse kledingwinkel DressMania. Zijn vrouw Sandra, die de zaak mede heeft opgericht, heeft besloten jurken te laten ontwerpen door een 'interessante bekende man' en de rocker is de eerste die zijn DressMania-jurkje in de winkel hangt. Het kledingstuk wordt op 12 juni in de zaak gepresenteerd.

Na haar echtgenoot hoopt de eigenares ook andere beroemdheden in de ontwerpersstoel te zetten. "Die Waldemar Torenstra vind ik leuk en Jan des Bouvrie lijkt mij ook wel wat. Of misschien een advocaat die een jurk ontwerpt", vertelt Sandra aan Novum Nieuws.

De inspiratie om een kledingzaak te openen deed ze op in Curaçao. "Ik was daar op vakantie met een vriendin en toen werd ik telkens gebeld door andere vriendinnen die geen jurk konden vinden. In iedere winkel in de P.C. Hooftstraat liggen ook maar een paar jurkjes van een ontwerper. Daarom besloot ik zelf een zaak te beginnen waar ik ook mijn eigen lijn voor kan lanceren", zegt ze.

De winkel DressMania opende begin vorige maand zijn deuren en beleeft later dit jaar een officiële opening. Sandra runt de zaak samen met haar collega Nicky van der Weiden. De twee dames verkopen veel designkleding van onder meer Jean Paul Gaultier, Plein Sud, Betsey Johnson en Ilja Visser.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen