Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Familie heeft vertrouwen in Britney

Shownieuws

De familie van Britney Spears vertrouwt erop dat het allemaal goed komt met de zangeres. Volgens haar tante is Britney weer helemaal op het rechte pad.

De familie van Britney Spears vertrouwt erop dat het allemaal goed komt met de zangeres. "We wisten niet zeker of ze uit de problemen zou komen, maar nu zijn we allemaal erg trots op haar", vertelt haar tante Chandra McGovern in de Britse krant The Sun. Volgens haar is Britney weer helemaal op het rechte pad en is dit te danken aan de ouders van de popster.

McGovern denkt het vreemde gedrag van haar beroemde nichtje te kunnen verklaren. "Ze is zeer koppig en ze houdt er niet van als mensen haar vertellen wat ze moet doen", vertelt ze.

De tante van Britney is niet de enige die denkt dat de 26-jarige popster haar leven weer op de rails heeft. Ook de rechter die de voogdijzaak over haar twee zoontjes Sean Preston (2) en Jayden James (1) behandelt, ziet in dat Spears vooruitgang boekt. Deze week bepaalde hij dat Spears meer tijd mag doorbrengen met haar twee spruiten, over wie haar ex-man Kevin Federline sinds begin dit jaar de volledige voogdij heeft.

Het afgelopen jaar kwam de popzangeres meerdere malen negatief in het nieuws. Zo schoor ze haar hoofd kaal en veroorzaakte ze enkele verkeersongelukken. In februari kwam Spears na een kort verblijf in de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis onder curatele te staan van haar vader Jamie. Sindsdien lijkt de popster zich koest te houden, onder meer door paparazzi te ontwijken en zich meer op haar familie te richten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen