Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rossana Lima populair als voetbalvrouw

Shownieuws

Rossana Lima, de echtgenote van Patrick Kluivert, staat boven aan lijst met 25 voetbalvrouwen op de website van het blad Miljonair

Rossana Lima scoort als voetbalvrouw. De echtgenote van Patrick Kluivert staat momenteel boven aan een lijst met 25 Nederlandse voetbalvrouwen waarop kan worden gestemd op de website van het tijdschrift Miljonair. In de eerste week van de wedstrijd zijn ruim vierduizend stemmen uitgebracht.

De donkerharige styliste wordt op de voet gevolgd door Winonah Leefland, de vriendin van Nigel de Jong. Cristel van Rijn, de vrouw van Joris Mathijsen, prijkt op de derde plaats.

Victoria Koblenko en Estelle Gullit zijn minder populair dan hun collega-voetbalvrouwen. Gullit staat op de achtste plaats en Koblenko, die samenwoont met FC Groningen-speler Evgeniy Levchenko, staat op nummer 14.

Miljonair bracht deze maand een voetbalvrouweneditie uit. In het nummer praten Cristel, Winonah, Sylvie en Charlotte-Sophie Zenden openhartig over de problemen en het geluk die de status van voetbalvrouw met zich meebrengt.

Op 29 juni wordt bekend wie zich de voetbalvrouw van 2008 mag noemen. De bekendmaking van de titel komt op de dag van de finale het Europees kampioenschap voetbal, in Wenen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen