Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gouden Kooi-bewoners speculeren over zwangerschap

Shownieuws

Bewoners van de Gouden Kooi zijn druk aan het speculeren over de vraag of Claire zwanger wil worden van haar kersverse echtgenoot Huub. Ze vergat de pil.

Bewoners van de Gouden Kooi zijn druk aan het speculeren over de vraag of Claire zwanger probeert te worden van haar kersverse echtgenoot Huub. Bewoonster Amanda ontdekte donderdag dat de blondine de pil woensdag niet had geslikt, zo is te lezen op de website van het controversiële RTL-programma.

Amanda ging op onderzoek uit nadat ze hoorde dat kijkers thuis denken dat Claire het moederschap wel ziet zitten. Toen de bewoners Claire met de vondst confronteerden, verrekte de blondine geen spier en zei ze dat ze 'geen zin had in die pil'.

De miljonairs gingen er al eerder van uit dat een zwangerschap niet lang op zich zou laten wachten nu het stel onlangs getrouwd is. Om haar te pesten, verrasten Amanda en de overige bewoners Claire deze week met een stapel zwangerschapsfolders en een morning-afterpil. Ook waren opmerkingen over een beginnend buikje van de visagiste niet van de lucht.

Claire heeft nog geen zwangerschapstest aangevraagd bij de redactie van het programma, zegt een woordvoerder van RTL. Claires man Huub, die al eerder aangaf nog geen vader te willen worden, sprak alle zwangerschapsgeruchten niet tegen: "Wij weten hoe het zit."

Als Claire zwanger zou raken, is het niet de eerste baby die het programma voortbrengt. Ex-bewoonster Nadia raakte in de villa zwanger van medebewoner Dennis. De brunette, die net als Dennis eind vorig jaar de Kooi verliet, woont inmiddels met hem samen.

Het omstreden programma, waarin de deelnemers elkaar het leven zuur proberen te maken, loopt eind deze maand op zijn einde. De show stopt op 26 mei met een finale, waarin de kijkers mogen stemmen wie de Gouden Kooi als winnaar verlaat. Op 14 mei vindt de halve finale plaats, waarbij een bewoner de villa per direct moet verlaten. Dagelijks kijken gemiddeld een half miljoen Nederlanders naar het wel en wee van de 'miljonairs'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen