Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gooische Vrouwen maakt kans op internationale prijs

Shownieuws

Gooische Vrouwen is voor vijf Gouden Nymph Awards genomineerd. De internationale televisieprijzen worden op 12 juni uitgereikt in Monte Carlo.

De serie Gooische Vrouwen is in Monaco voor vijf Gouden Nymph Awards genomineerd. Dat heeft producent Endemol vrijdag bekendgemaakt. De internationale televisieprijzen worden feestelijk uitgereikt aan het slot van het TV Festival de Monte Carlo, dat van 8 tot 12 juni plaatsvindt.

De hitserie is onder meer genomineerd als beste komedieserie. Verder is de mannelijke cast, bestaande uit Peter Paul Muller, Daniël Boissevain, Leopold Witte en Derek de Lint, genomineerd als beste mannelijke acteursensemble. Ook Linda de Mol, Annet Malherbe, Tjitske Reidinga en Susan Visser maken gezamenlijk kans op het beeldje voor beste vrouwelijke cast.

Will Koopman, de creatief producent en regisseur van Gooische Vrouwen, is genomineerd als beste Europese producent en beste internationale producent. "Een zeer verdiende nominatie", zegt Endemol-directeur Peter Römer."Het is geweldig dat haar vakmanschap wordt herkend."

Gooische Vrouwen is sinds 1 april op de Franse televisie en trekt daar wekelijks ongeveer twee miljoen kijkers. Ook in Nederland is de serie een succes en zijn de cast en crew druk bezig met de opnamen van het vierde seizoen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen