Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Frans Bauer vergeet jawoord

Shownieuws

Frans Bauer is vergeten zijn jawoord te geven. "Hij herhaalde de vraag 'en wat is daarop uw antwoord'", vertelt de ambtenaar van de burgerlijke stand.

Frans Bauer is in alle spanning vergeten te antwoorden toen hem vrijdag op zijn trouwdag om zijn jawoord werd gevraagd. "Door alle spanning herhaalde hij de vraag 'en wat is daarop uw antwoord'", vertelt de ambtenaar van de burgerlijke stand die het huwelijk vrijdagochtend sloot. De uitspraak zorgde voor hilariteit in de zaal.

De 34-jarige volkszanger noemde het burgerlijk huwelijk in het gemeentehuis van Willemstad na afloop 'emotioneel, maar vooral supergezellig'.

De zanger, die zijn Mariska er 'prachtig' uit vond zien in haar roomwitte japon, werd weggegeven door zijn moeder, terwijl de bruid werd weggegeven door haar vader. De familie stond tijdens de ceremonie stil bij de broer van Mariska, die in 1997 om het leven kwam. "Dat was een emotioneel moment", vertelt de ambtenaar van de burgerlijke stand.

De drie zoons van het koppel, Christiaan (6), Jan (5) en Frans junior (3), werden actief betrokken bij de voltrekking van het huwelijk. Zo droeg Christiaan een gedichtje voor en schoof het drietal een ring om de vinger van hun moeder. De trouwringen werden nog niet uitgewisseld; dat gebeurt in de basiliek van Oudenbosch, waar het kerkelijk huwelijk wordt gesloten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen