Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pfaff interviewt Nederlanders voor 'Jean-Marie'

Shownieuws

Jean-Marie Pfaff interviewt voor zijn eigen magazine Nederlanders als Herman den Blijker, Viggo Waas en Ruud Gullit. Het blad verschijnt 30 mei voor het eerst.

Jean-Marie Pfaff interviewt voor zijn eigen tijdschrift onder anderen Herman den Blijker, Viggo Waas en Ruud Gullit. De Vlaamse oud-keeper was was zeer betrokken bij de inhoud van het magazine, zo vertelt de oprichter van de Nederlandse uitgeverij Sportief Nederland vrijdag.

Pfaff reisde voor het interview met Gullit af naar Californië, waar de oud-voetballer als trainer van Los Angeles Galaxy werkt. Met Waas neemt hij kleedkamerhumor door en met Den Blijker bereidt 'El Sympathico' een sportmaaltijd.

De 54-jarige Pfaff laat in het blad, dat voorlopig twee keer per jaar verschijnt, ook bekende Belgische persoonlijkheden aan het woord. Zo zijn er interviews met schrijver Herman Brusselmans, bokser Sugar Jackson en wielrenner Tom Boonen.

Hoewel Pfaff zich met alle facetten van het blad bemoeide, wacht hem nog wel een verrassing. Zijn vrouw Carmen en dochter Kelly werkten mee aan het magazine, maar de inhoud van hun bijdrage is voor Jean-Marie nog onbekend.

Met een eigen magazine treedt Jean-Marie in de voetsporen van onder anderen Linda de Mol, Ruud Gullit, Matthijs van Nieuwkerk en Catherine Keyl. In België heeft seksuologe Goedele Liekens ook een blad dat haar naam draagt.

De Jean-Marie ligt op 29 mei in België in de winkels in een oplage van dertigduizend stuks. In Nederland worden een dag later veertigduizend exemplaren verspreid.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen