Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Grappenmaker hangt slot om gemeentehuis Willemstad

Shownieuws

Een grapjas heeft ervoor gezorgd dat het gemeentehuis van Willemstad, waar Frans Bauer trouwt, onbereikbaar is. Om het hek voor het pand hangen fietssloten.

Een grappenmaker heeft er vrijdagochtend voor gezorgd dat het gemeentehuis van Willemstad, waar Frans Bauer en zijn verloofde Mariska in het huwelijk treden, tijdelijk onbereikbaar was. Een onbekende barricadeerde de toegang tot het gemeentehuis met twee fietssloten. Een medewerker van de gemeente probeert de sloten van het hek te verwijderen met een betonschaar.

Het gemeentehuis van Willemstad is normaliter afgesloten voor onbevoegden. De enige toegang tot het pand is via het hek, waar de twee sloten omheen hangen.

Het wemelt van de pers voor het gemeentehuis. Het aantal fans is nog te overzien. Zo'n twintig liefhebbers hebben een plaatsje opgezocht met zicht op de plek waar de de 34-jarige volkszanger en zijn bruid elkaar om 10.00 uur het jawoord geven.

Het huwelijk van de 34-jarige Bauer en zijn 'Maris' wordt 's middags kerkelijk ingezegend in de basiliek van Oudenbosch.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen