Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Grote dag aangebroken voor Frans en Mariska

Shownieuws

De grote dag van Frans Bauer en zijn Mariska van Rossenberg is aangebroken. Het stel, dat al sinds 1991 samen is, stapt vrijdagochtend in het huwelijksbootje.

De grote dag van Frans Bauer en zijn Mariska van Rossenberg is aangebroken. Het stel, dat al sinds 1991 samen is, stapt vrijdagochtend in het huwelijksbootje. De 34-jarige Bauer heeft de nacht bij zijn ouders doorgebracht en haalt zijn aanstaande vrouw thuis op. Wat zijn twee jaar jongere bruid draagt is nog een verrassing.

De volkszanger en zijn verloofde worden om 10.00 uur in het huwelijk verbonden in het stadhuis van Willemstad. Daarna ontvangt het koppel in de basiliek van het Brabantse Oudenbosch de kerkelijke zegen. 's Avonds vieren de Bauers hun huwelijksfeest op de cruiseboot Jules Verne, waar Lee Towers een optreden verzorgt.

Hoewel het huwelijk besloten is, worden tienduizenden fans van de sympathieke zanger verwacht in Oudenbosch en in Willemstad. De politie adviseert extra water mee te nemen en de gemeente zorgt voor extra sanitaire voorzieningen. De Nederlandse Spoorwegen houden ook rekening met extra drukte. Er worden langere stoptreinen ingezet op het traject langs Oudenbosch.

Bauer maakte in maart vorig jaar bekend dat hij Maris, zoals hij zijn partner liefkozend noemt, om haar hand had gevraagd. Hun drie zoontjes Christiaan (6), Jan (5) en Frans junior (3), waren getuige van het aanzoek van hun zingende vader.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen