Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe cd en dvd Wende Snijders in september

Shownieuws

Wende Snijders brengt op 19 september haar derde album uit. De plaat 'Chante' bevat nieuwe bewerkingen van eerder repertoire. Er wordt een dvd bijgeleverd.

Wende Snijders brengt in september haar derde album uit. De plaat 'Chante' bevat nieuwe bewerkingen van eerder repertoire en liedjes die ze regelmatig zingt tijdens optredens. Bij de cd wordt een dvd met live-opnamen geleverd.

Op 19 september presenteert Wende haar nieuwe cd in de Amsterdamse club Panama, meldt haar platenmaatschappij Flow Records donderdag.

Op de cd staan bewerkingen van onder meer 'Come together', 'La vie en rose', 'J'arrive' en 'Die begin van die aarde'. Op de dvd zijn onder meer de nummers 'La chanson de mandalay', 'je suis comme je suis' en 'rip the ribbon' te vinden.

In september wordt in de bioscoop ook de documentaire 'De wereld beweegt' vertooond. Regisseur Roel van Dalen schetst in de film een beeld van de chansonnière, die voor haar theaterlied 'De wereld beweegt' vorige maand de Annie M.G. Schmidtprijs in de wacht sleepte. De NPS zendt de docu later in het jaar uit.

De 29-jarige Wende geeft later deze maand een masterclass aan de Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam. Alle studenten van de Muziektheateracademie en leerlingen van de vooropleiding Muziektheater kunnen 22 mei een idee, fantasie of interpretatie van een lied aandragen. De zangeres kijkt vervolgens hoe ze het in dit kunnen uitwerken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen