Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Willeke Alberti speelt weduwe in GTST

Shownieuws

Willeke Alberti gaat de rol van weduwe Josephine van Wickenrode in GTST spelen. Ze is de oma van Vicky en de moeder van Floris. Vanaf 26 mei is ze te zien.

Willeke Alberti gaat de rol van weduwe Josephine van Wickenrode spelen in Goede Tijden Slechte Tijden. Josephine is de oma van Vicky en de moeder van Floris. De blonde zangeres is vanaf 26 mei ruim drie maanden te zien in de langstlopende soap van Nederland. Dat heeft RTL 4 bekendgemaakt.

Het kopstuk van het Nederlandse lied is in haar nopjes met haar rol. "Het is een feest om met zo veel jonge enthousiaste talenten te werken aan deze succesvolle serie", zegt ze. Haar personage doet zijn intrede als Floris zijn moeder benadert omdat hij geldproblemen heeft. Ze komt vervolgens na lange tijd in contact met haar kleindochter Vicky, die een belangrijke ontdekking doet over haar oma.

De 63-jarige Alberti is bekend van hits als 'Spiegelbeeld', 'Mijn dagboek' en 'Ome Jan'. Ook als actrice heeft de blondine al enige ervaring. Ze speelde samen met Jos Brink in 'Hello Dolly' en in de jaren zeventig bekleedde ze een rol in de serie 'De kleine waarheid'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen