Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rapper DMX op borg vrij na te hard rijden

Shownieuws

Rapper DMX is opgepakt nadat hij op een snelweg 183 kilometer per uur reed. Op de desbetreffende weg was de maximumsnelheid 105 kilometer per uur.

(Novum/AP) - Rapper DMX is dinsdag opgepakt nadat hij op een snelweg 183 kilometer per uur had gereden in zijn Chevrolet. Na het betalen van een borg werd hij korte tijd later vrijgelaten.

Op de desbetreffende weg, waar hij op 21 januari op camera's werd vastgelegd, was maximaal 105 kilometer toegestaan. DMX werd gearresteerd voor te hard rijden, het in gevaar brengen van andere mensen, roekeloos rijgedrag en rijden met een tijdelijk ingenomen rijbewijs.

De rapper is al meer dan tien keer gearresteerd voor verschillende zaken, waaronder drugsbezit en een scheldkanonnade tijdens een concert. Vorig jaar kwam hij nog in het nieuws nadat de politie een inval in zijn huis had gedaan. Die vond verwaarloosde en overleden pitbulls in zijn optrekje. De 37-jarige DMX is niet vervolgd voor dierenmishandeling.

De artiest, die in het echt Earl Simmons heet, werd onder meer bekend van zijn nummers 'Party up' en 'We right here'. Daarnaast speelde hij in de films 'Romeo must die' en 'Cradle 2 the grave'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen