Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Foto zanger Dicky gebruikt op sekssites

Shownieuws

De hoesfoto van de single 'Héé, héé, héé, hij moet erin' van zanger Dicky is te zien op diverse erotische websites. De zanger ligt er niet wakker van.

De hoesfoto van de nieuwe voetbalsingle 'Héé, héé, héé, hij moet erin' van volkszanger Dicky is zonder zijn toestemming te zien op diverse erotische websites. Op de sites met voornamelijk seksadvertenties maakt de bezoeker via een prijsvraag kans op kaartjes voor EK-wedstrijden. De hoesfoto van de single van Dicky wordt gebruikt om mensen te attenderen op de prijsvraag.

Dicky heeft geen idee hoe de foto terecht is gekomen op de erotische sites, maar ligt er niet echt wakker van. Stappen tegen de eigenaar van de sites neemt hij dan ook niet. Dicky, die ook bekend is onder de naam Dick Treesie, ziet het allemaal als een grote grap. "Ik moet er vreselijk om lachen", roept Dicky. "Het is een voetballiedje, maar de titel zou ook iets anders kunnen suggereren en daar springen ze handig op in."

Dicky haalde vorig jaar samen met Johan Vlemmix de hitlijsten met een muzikale ode aan Rita Verdonk. Ook de single 'Oh wat een feest', samen met Radio 538-dj Rick van Velthuysen, werd vorig jaar een bescheiden hit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen