Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna op 2 september in Amsterdam Arena

Shownieuws

Madonna komt met haar nieuwe wereldtoer naar Nederland. De Amerikaanse superster staat met 'Sticky & Sweet' op 2 september in de Amsterdam Arena.

Madonna komt met haar wereldtoer naar Nederland. De superster staat met de 'Sticky & Sweet'-tournee op 2 september in de Amsterdam Arena. Dat heeft organisator Mojo donderdag bekendgemaakt. De voorverkoop van de kaarten start op 17 mei.

De tournee vindt plaats ter gelegenheid van haar nieuwe album 'Hard candy'. Vanaf 23 augustus tot eind september toert Madonna langs Europese landen, waaronder Nederland en Groot-Brittannië. In oktober en november doet ze de Verenigde Staten aan. Tot eind december staat ze in Zuid-Amerika.

Madonna scoort momenteel hoge ogen met haar nieuwe album, dat wereldwijd op nummer een binnenkwam. Op het album zingt ze met onder anderen Justin Timberlake, Pharrell, Kanye West en Timbaland. Het album kwam ook in Nederland binnen op de eerste plaats in de albumlijst en de eerste single, '4 minutes', wist de toppositie te veroveren in de Single Top 100.

De zangeres stond op 3 september 2006 ook in het Amsterdamse voetbalstadion. Alle 48 duizend kaarten voor haar 'Confessions'-toer werden toen in een halfuur verkocht. Madonna kondigde vervolgens aan een dag later nog een concert te geven, dat wederom in een oogwenk was uitverkocht.

In de Verenigde Staten wist ze met die tournee ruim 125 miljoen euro op te halen, de meest rendabele concertreeks voor een vrouwelijke artiest ooit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen