Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mariah Carey bezegelt huwelijk met tatoeage

Shownieuws

Mariah Carey heeft de naam van haar kersverse echtgenoot laten tatoeëren op haar rug. Dat heeft Oprah Winfrey, die de zangeres onlangs te gast had, onthuld.

Mariah Carey heeft de naam van haar kersverse echtgenoot laten tatoeëren op haar rug. Dat heeft Oprah Winfrey, die de zangeres drie weken geleden te gast had, woensdag onthuld in haar talkshow. "Ze had toen al 'Mrs. Cannon' op haar lichaam", zei Winfrey, die ook zelf verrast was toen ze vorige week hoorde dat Carey in het geheim was getrouwd met de acteur en rapper.

De 38-jarige Carey stapte op 30 april in het huwelijksbootje op de Bahama's, zo bevestigde Winfrey woensdag. Tijdens haar show liet ze trouwfoto's zien, die worden gepubliceerd in het Amerikaanse tijdschrift People. Op een van de foto's is te zien hoe Cannon, die elf jaar jonger is dan zijn vrouw, Carey in zijn armen draagt. De zangeres droeg tijdens de trouwerij een eenvoudige witte bruidsjurk.

Carey is al eens eerder getrouwd geweest. De zangeres gaf in 1993 het jawoord aan muziekproducent Tommy Mottola. Hun huwelijk liep in 1997 op de klippen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen