Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brigitte Kaandorp zingt opera

Shownieuws

Cabaretière Brigitte Kaandorp maakt deze maand een uitstapje naar een ander vakgebied. Op 26 mei zingt ze opera in Rotterdam waar de Operadagen worden gehouden.

Cabaretière Brigitte Kaandorp maakt deze maand een uitstapje naar een ander vakgebied. Op 26 mei zingt ze opera in Rotterdam, waar die week de Operadagen worden gehouden. Ze wordt bijgestaan door studenten van het Rotterdams Conservatorium.

Kaandorp wil een dosis humor aan de voorstelling in het Oude Luxor Theater toevoegen. Zo is het slavenkoor waarmee Kaandorp op het podium staat gekleed in zwembroeken. Ook vertolkt ze 'O sole mio' in Elvis Presley-uitvoering.

De 46-jarige Kaandorp krijgt het de komende tijd druk, aangezien ze ook nog geld in gaat zamelen voor Stichting Run4Schools. Samen met andere beroemdheden doet ze mee aan de Letterenloop, die hen door Haarlem en Bloemendaal voert. Onder anderen Beau van Erven Dorens, Kees van Beijnum, Jessica Durlacher, Arjen Lubach en Jonathan van het Reve doen ook mee aan de wedstrijd. De sponsorloop vindt plaats op 1 juni.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen