Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan veinst zwangerschap in nieuwe film

Shownieuws

Lindsay Lohan heeft een hoofdrol gescoord in 'Labor pains'. Ze speelt een jonge vrouw die doet alsof ze zwanger is om te voorkomen dat ze haar baan kwijtraakt.

Lindsay Lohan gaat weer aan de slag. De actrice heeft een hoofdrol gescoord in de komedie 'Labor pains' van producent Rick Schwartz, zo meldt de New York Post woensdag.

Lohan zou gestalte geven aan een jonge vrouw die doet alsof ze zwanger is om te voorkomen dat ze haar baan kwijtraakt. "Als ze merkt dat ze beter wordt behandeld, probeert ze de leugen negen maanden lang vol te houden", vertelt een bron. Het is nog niet duidelijk wanneer de opnamen van de komedie beginnen.

De 21-jarige actrice, die eerder te zien was in films als 'Mean girls' en 'I know who killed me', kon wel een opsteker gebruiken. Lohan ligt onder vuur nu een studente zegt dat ze er met haar peperdure bontjas vandoor is gegaan. De 22-jarige Masha Markova zegt dat Lindsay de bruine jas achterover heeft gedrukt in de hippe nachtclub 1Oak in Manhattan.

Op foto's is te zien hoe Lindsay eind januari in een zwart jasje bij de club arriveert. Enkele uren later komt ze de club uit in een bontjas. Toen Markova haar verdwenen jas terugzag op de foto's in een Amerikaans roddelblad, schakelde ze een advocaat in. Die zocht contact met de vertegenwoordiging van de actrice, waarna de jas op mysterieuze wijze weer bij de club terug werd bezorgd. Markova laat het er niet bij zitten en eist een schadevergoeding van ruim 6500 euro.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen