Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Speelgoedpop Heath Ledger mateloos populair

Shownieuws

Poppen van Heath Ledger als de Joker zijn niet aan te slepen. "We hebben niets meer, ook niet in het magazijn", vertelt een winkelbediende aan de New York Post.

Speelgoedpoppen van Heath Ledger als de Joker zijn niet aan te slepen. De poppen, die naar aanleiding van de nieuwe Batman-film 'The Dark Knight' in de Verenigde Staten op de markt zijn gebracht, zorgen voor rijen bij de speelgoedwinkels in Manhattan, zo meldt de New York Post.

"We hebben niets meer, ook niet in het magazijn", vertelt een medewerker van een speelgoedwinkel op Times Square. De Jokerpop, die in de winkel ruim zes euro kost, wordt door meerdere verkopers via veilingsite eBay voor het dubbele aangeboden.

De dood van Ledger lijkt de oorzaak van de run op het plastic poppetje, dat door speelgoedfabrikant Mattel op de markt is gebracht. De 28-jarige Australische acteur werd in januari dood aangetroffen in zijn appartement in Manhattan. Hij overleed na een onbedoelde overdosis medicijnen. De rol van de grimmige vijand van superheld Batman in 'The Dark Knight' was de laatste die Ledger afrondde voor zijn dood.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen