Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex van Kylie in publiek bij start wereldtournee

Shownieuws

De ex van Kylie Minogue, Olivier Martinez, is tijdens de aftrap van haar wereldtournee in het publiek gespot. De zangeres kwam op met het nummer 'Speakerphone'.

Olivier Martinez, de ex-vriend van zangeres Kylie Minogue, is dinsdag gespot in het publiek tijdens de aftrap van haar wereldtournee. Dat meldt de Britse krant The Evening Standard. De zangeres stond op het podium in het Bercy-stadion in Parijs en trapte daar haar 'KylieX2008'-tournee af.

De blondine opende haar show in een paarse jurk met het nummer 'Speakerphone' van haar laatste album 'X'. Vervolgens wisselde ze nog vaak in andere jurken en pakjes, terwijl ze onder meer haar grootste hit 'Can't get you out of my head' en de nummers 'Wow' en 'Like a drug' vertolkte.

Bij de start van haar tournee waren tienduizend fans aanwezig. Een dag eerder werd ze geridderd in de Franse orde van kunst en letteren, waarbij de zangeres door de Franse minister van cultuur Christine Albanel 'de prinses van pop en de onverslagen koningin van de dansvloer' werd genoemd.

Kylie is op 23 mei in de Rotterdamse Ahoy te bewonderen. Onlangs scoorde ze nog een bescheiden hit met 'In my arms'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen