Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Angela Esajas breekt been na val van paard

Shownieuws

Angela Esajas heeft dinsdag haar been op vier plaatsen gebroken tijdens een training voor Toppers te Paard van TV Oost. De omroep gaat op zoek naar vervanging.

Angela Esajas heeft dinsdagavond haar been op vier plaatsen gebroken tijdens een training voor het programma Toppers te Paard van RTV Oost. Dat meldt de regionale omroep op zijn website.

De 29-jarige Esajas viel van haar paard toen het beest door nog onbekende oorzaak schrok. De Tros-presentatrice is opgenomen in een ziekenhuis in Almelo en wordt waarschijnlijk woensdag geopereerd. De omroep gaat op zoek naar vervanging. De uitzendingen van Toppers te Paard beginnen over een maand.

Het is niet de eerste tegenslag voor de Overijsselse omroep in de voorbereiding op de tweede editie van het programma. Eerder haakte Tatjana Simic af omdat ze te bang was. Zangeres Mirjam Timmer, die bekend werd als lid van het Friese muzikale duo Twarres, vervangt de blondine. Daarnaast doen onder anderen Dennie Christian en William Bossong van Mooi Wark mee aan de show.

In Toppers te Paard worden negen artiesten door Nederlandse topruiters getraind in de springsport. De zes beste deelnemers springen in juli de grote finale op het Internationaal Concours Hippique in Geesteren. De eerste editie van het programma, waaraan ook Thomas Berge meedeed, werd vorig jaar gewonnen door volkszanger Jannes.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen