Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jeroen Post krijgt radioshow bij 100% NL

Shownieuws

Jeroen Post is binnenkort waarschijnlijk te horen op radiozender 100% NL. De voormalige TMF-presentator krijgt een programma op vrijdagavond, zegt hij zelf.

Jeroen Post is binnenkort waarschijnlijk te horen op radiozender 100% NL. De voormalige TMF-presentator verzorgt binnenkort elke vrijdag van 19.00 uur tot 21.00 uur een programma, vertelt hij zelf althans in Veronica Magazine.

De radiozender, waarvoor Post eerder een nachtelijk programma met urbanmuziek presenteerde, wil dit nog niet bevestigen. "Er staat nog niets vast", laat programmadirecteur Ron Sterrenburg weten. Op de tijd van uitzenden die Post noemt voor zijn programma, wordt nu muziek gedraaid zonder dat die wordt gepresenteerd.

De 32-jarige Post was jarenlang te zien als vj bij TMF. Tegenwoordig begeleidt hij nieuwe vj's van de muziekzender en geeft hij presentatietrainingen. "Daarnaast draai ik zo'n acht tot twaalf keer in de maand als dj en ben ik ringspeaker bij kickboksgala's", zegt Post, die zelf de vierde dan in Taekwondo heeft.

Het ziet er niet naar uit dat Jeroen binnenkort op televisie te zien zal zijn. "Maar als ik een grote spelshow zou kunnen presenteren, zoals die van Willem Ruis, zou ik het morgen doen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen