Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Single Kraak & Smaak in aflevering CSI

Shownieuws

De nieuwe single 'Squeeze me' van Kraak & Smaak is binnenkort te horen in de serie CSI. Wanneer de aflevering in Nederland te zien is, is niet bekend.

De nieuwe single van Kraak & Smaak is te horen in een aflevering van de tv-serie Crime Scene Investigation (CSI). Binnen enkele weken is 'Squeeze me' onder een scène te horen in aflevering 816 van het populaire programma. Dat heeft het management van de formatie bekendgemaakt. Wanneer de aflevering in Nederland is te zien, is nog niet bekend.

De jongens van Kraak & Smaak genieten veel populariteit in binnen- en buitenland. In de Single Top 100 staat hun plaat op de negende plek en de populaire showbizzblogger Perez Hilton schreef vorige maand positief over de heren. Eerder liet Hilton weten ook gecharmeerd te zijn van Anouk en Bearforce 1.

Kraak & Smaak is de komende tijd vaak in het buitenland te vinden. Zo spelen ze op festivals in onder meer Engeland, België, Roemenië en Griekenland.

De serie CSI wordt in Nederland goed bekeken. Gemiddeld 1,2 miljoen mensen stemmen er bijna dagelijks af op. RTL zendt drie varianten van het programma uit: CSI: Las Vegas, CSI: Miami en CSI: New York.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen