Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Sheryl Crow koppelde Aniston aan Mayer'

Shownieuws

Sheryl Crow koppelde Jennifer Aniston onlangs aan John Mayer. Volgens de New York Post stond de countryzangeres erop dat de twee elkaar ontmoetten.

Jennifer Aniston heeft haar nieuwe vriend John Mayer aan zangeres Sheryl Crow te danken. De countryzangeres stelde de twee onlangs aan elkaar voor. "Crow stond erop dat de twee elkaar ontmoetten", vertelt een bron aan de Amerikaanse krant New York Post.

Of Aniston daar ook echt dankbaar voor moet zijn, is nog maar de vraag. De zanger, die bekendstaat als een flinke flirter, is volgens de krant afgelopen weekeinde in het gezelschap van 'Maroon 5'-zanger Adam Levine gespot met een paar blonde dames.

Mayer werd onlangs met Aniston betrapt in Miami, terwijl ze zaten te eten. Het koppel zou vervolgens innig knuffelend bij het zwembad zijn gezien. Aniston is in Florida om de film 'Marley & me' op te nemen, waarin ze naast Owen Wilson een rol vertolkt.

De actrice heeft een turbulent liefdesleven achter de rug. Zo vormde ze eerder een stel met acteur Vince Vaughn en was ze vijf jaar getrouwd met Brad Pitt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen